Advies

Vaar jouw unieke koers

Heb je advies nodig op het gebied van visie, missie, strategie en doelen? Of de vervolgstap: hoe realiseer ik nu mijn doelen en welke kansen en bedreigingen (risico’s) zie je? Dan ben je bij Schipper op Koers aan het juiste adres. Schipper op Koers biedt ondersteuning op strategie en risico- en kansenmanagement.

Voer je je afstudeeronderzoek uit in de vakgebieden Finance & Control of Accountancy? Ook dan kun je bij mij terecht voor begeleiding in het gehele traject; van opdrachtformulering tot scriptie.

Welke stappen je ook wilt doorlopen je kunt er bij mij altijd op rekenen dat jouw organisatie (en jij) centraal staan. Jouw koers, jouw doelen, jouw ontwikkeling, jouw tempo. Dit alles gecombineerd met mijn expertise op het gebied van strategie, risico- en kansenmanagement, verandering en control. Ik bied rust, structuur en zorg ervoor dat jouw organisatie haar unieke koers kan gaan varen. Bekijk hieronder de mogelijkheden.

Strategische advisering

Als strategisch adviseur help ik met het ontwikkelen van missie, visie, strategie en doelstellingen van jouw organisatie of onderneming. Waar wil je heen met je organisatie, wat zijn je kernwaarden, welke doelen wil je op langere termijn behalen, welke impact wil je maken?

Risico- en kansenmanagement

Als adviseur help ik jou en je organisatie of onderneming met het opzetten en implementeren van risico- en kansenmanagement. Weet je nog niet helemaal hoe je dat doet of loop je tegen vraagstukken aan? Schipper op Koers helpt je graag.

Begeleiding afstudeeropdrachten

Ben of ga jij bezig met een afstudeeronderzoek op het gebied van Finance & Control of Accountancy. Loop je vast in opdrachtformulering, onderzoeksplan, uitvoering of schrijven van de scriptie. Wil je graag een deel van het traject of voor het gehele traject begeleiding en een klankbord? Lees dan verder.

Zet nu ook jouw volgende stap

Weet je nog niet zeker wat je nodig hebt? Tijdens een vrijblijvend gesprek kijken we eerst samen of het klikt en of ik de juiste persoon ben om je verder te helpen. We stellen jouw vraag centraal en bekijken de verschillende mogelijkheden.