Advisering risico- en kansenmanagement

Als adviseur help ik jou en je organisatie of onderneming met het opzetten en implementeren van risicomanagement. Weet je nog niet helemaal hoe je dat doet of loop je tegen vraagstukken aan? Schipper op Koers helpt je graag.

Wanneer risico- en kansenmanagement?

  • Heb je ondersteuning nodig bij risicomanagement en wil je de kansen niet missen?
  • Sluit je aanpak aan bij je strategie en missie, visie en kernwaarden?
  • Draagvlak; veranderingen kunnen weerstand oproepen. Hoe creëer je draagvlak?
  • Commitment: hoe zorg je ervoor dat iedereen de meerwaarde van de risico- en kansenmanagement inziet én er ook naar handelt?
  • Ik kan advies geven op inhoud of proces. Ook ben ik inzetbaar als procesbegeleider in dit soort trajecten. Wat er ook nodig is: met Schipper lig je op Koers!

Advies op maat?

Advisering is maatwerk. Wil je onderwerpen toevoegen of heb je al een beeld bij wat voor jullie nodig is? Laat het me weten, dan bespreken we dit tijdens de vrijblijvende kennismaking.

Waarom advies van Schipper op Koers?

Schipper op Koers heeft een schat aan strategische ervaring en verandertrajecten op het gebied van risicomanagement. Ervaring bij verschillende organisaties én als ondernemer en is daarom uitstekend in staat om jou te helpen bij (strategisch) risico- en kansenmanagement of vergelijkbare vraagstukken. Wil jij bespreken wat voor jouw organisatie of onderneming nodig is? Neem dan contact op. Ik bespreek graag de mogelijkheden.

Wil je liever individueel gecoacht worden op dit onderwerp? Kijk dan bij business coaching of executive coaching.

Of kijk eens bij de workshops die ik aanbied. Er zit vast iets voor jou en je team bij!

Zet nu ook jouw volgende stap

Weet je nog niet zeker wat je nodig hebt? Tijdens een vrijblijvend gesprek kijken we eerst samen of het klikt en of ik de juiste persoon ben om je verder te helpen. We stellen jouw vraag centraal en bekijken de verschillende mogelijkheden.