Strategische advisering

Als strategisch adviseur help ik met het ontwikkelen van missie, visie, strategie en doelstellingen van jouw organisatie of onderneming. Waar wil je heen met je organisatie, wat zijn je kernwaarden, welke doelen wil je op langere termijn behalen, welke impact wil je maken?

Wanneer strategisch advies?

  • Heb je ondersteuning nodig bij het formuleren strategie en doelstellingen?
  • Sluit de strategie aan bij de missie, de visie en de kernwaarden?
  • Draagvlak; veranderingen kunnen weerstand oproepen. Hoe creëer je draagvlak?
  • Commitment: hoe zorg je ervoor dat iedereen de meerwaarde van de doelen inziet én er ook naar handelt?
  • Ik kan advies geven op inhoud of proces. Ook ben ik inzetbaar als procesbegeleider in dit soort trajecten. Wat u ook nodig heeft: met Schipper ligt u op Koers!

Advies op maat?

Advisering is maatwerk. Wil je onderwerpen toevoegen of heb je al een beeld bij wat voor jullie nodig is? Laat het me weten, dan bespreken we dit tijdens de vrijblijvende kennismaking.

Waarom advies van Schipper op Koers?

 

Schipper op Koers heeft een schat aan strategische ervaring en verandertrajecten bij verschillende organisaties én als ondernemer en is daarom uitstekend in staat om jou te helpen in het strategische ontwikkeltraject en vraagstukken. Wil jij bespreken wat voor jouw organisatie of onderneming nodig is? Neem dan contact op. Ik bespreek graag de mogelijkheden.

Wil je liever individueel gecoacht worden op dit onderwerp? Kijk dan bij business coaching of executive coaching.

Of kijk eens bij de workshops die ik aanbied. Er zit vast iets voor jou en je team bij!

Zet nu ook jouw volgende stap

Weet je nog niet zeker wat je nodig hebt? Tijdens een vrijblijvend gesprek kijken we eerst samen of het klikt en of ik de juiste persoon ben om je verder te helpen. We stellen jouw vraag centraal en bekijken de verschillende mogelijkheden.