Workshop financiën voor non-financials

Is het voor jou belangrijk om te begrijpen wat je leest in een (financieel) periodieke rapportage, jaarrekening, investeringsplan of ander financieel document? Wil je jezelf daarin meer ontwikkelen en goed beslagen ten ijs komen in gesprekken waarin het over financiën gaat? Wil je weten hoe je strategie koppelt aan financiën? Dan is de workshop financiën voor non-financials iets voor jou en/of je collega’s!

 

Wat ga je doen in de workshop financiën voor non-financials?

  • Je krijgt inzicht in en kennis over de basisvaardigheden financiën; denk bijvoorbeeld aan het verschil tussen kosten en uitgaven, opbrengsten en inkomsten, investeringen en afschrijvingen.
  • Je leert je hoe je een balans en resultatenrekening leest en wat je ermee kunt.
  • Je kunt een eerste analyse maken vanuit een financieel overzicht.
  • Je weet je hoe je strategie (de koers) kunt koppelen aan financiën (het instrument).
  • Er is ruimte voor praktijkvragen en het delen van casussen, zodat je deze input mee kunt nemen in je dagelijkse werkzaamheden.
  • Je maakt een actieplan om na de workshop actief mee aan de slag te gaan.

Workshop op maat?

De workshops van Schipper op Koers worden op maat gemaakt en zijn daardoor persoonlijk en gericht op wat jullie verder helpt. Wil je onderwerpen toevoegen of heb je al een beeld bij wat voor jullie nodig is? Laat het me weten, dan bespreken we dit tijdens de vrijblijvende kennismaking.

Waarom de workshop financiën voor non-financials bij Schipper op Koers?

 

Schipper op Koers heeft een schat aan financiële ervaring op diverse gebieden en vanuit verschillende organisaties en is daarom uitstekend in staat om jou te helpen in je (financiële) ontwikkeling en vraagstukken. Ofwel je krijgt veel expertise op een leuke en afwisselende manier en je gaat altijd met een actieplan naar huis.

Schipper op Koers biedt workshops aan voor een dagdeel of een hele dag, bij jou op locatie of daarbuiten. We bespreken wat het beste bij jullie past. Neem contact op, ik bespreek graag de mogelijkheden.

Kijk ook eens bij de andere workshops die ik aanbied. Er zit vast iets voor jou en je team bij!

Zet nu ook jouw volgende stap

Weet je nog niet zeker wat je nodig hebt? Tijdens een vrijblijvend gesprek kijken we eerst samen of het klikt en of ik de juiste persoon ben om je verder te helpen. We stellen jouw vraag centraal en bekijken de verschillende mogelijkheden.