Coaching voor startende ondernemers

Overweeg jij om ondernemer te worden of ben je net gestart? Ben je op zoek naar een coach op zakelijk of persoonlijk vlak? Dan is coaching voor startende ondernemers iets voor jou!

Of je al gestart bent of (nog) niet: er komt veel op je af. Hoe pak je dat aan, wat past bij jou, welke stappen ga je zetten en wat doet dit met jou? Dit type vragen kunnen aan de orde komen bij coaching voor startende ondernemers. Ik help je op een manier die bij jou en jouw onderneming past. Met aandacht voor je zakelijke en persoonlijke doelen.

Waar wil jij in groeien?

 • Hoe zet je een bedrijf op?
 • Wat belemmert jou of welke gedachten belemmeren jou?
 • Wat voor risico’s en kansen zie je?
 • Hoe maak je een ondernemersplan?
 • Een bedrijf naast je baan; hoe doe je dat?
 • Balans werk/privé.
 • Wat is mijn missie, visie en strategie?
 • Welke organisatiedoelen wil ik stellen?
 • Sluiten mijn persoonlijke doelen aan bij mijn organisatiedoelen?
 • Wat is er nodig om mijn doelen te realiseren? Welk businessmodel past bij mij?
 • Wat is er nodig op financieel gebied, bijvoorbeeld kostenstructuur en opbrengsten.

Staat jouw onderwerp hier niet bij?

Er zijn nog veel meer onderwerpen te benoemen. Staat jouw onderwerp hier niet tussen, maar vind je coaching voor startende ondernemers echt iets voor jou? Laat het me weten, dan bespreken we dit tijdens de vrijblijvende kennismaking.

Waarom coaching voor startende ondernemers bij Schipper op Koers?

Naast mijn ervaring in coaching heb ik ruime ervaring opgedaan als ondernemer en gewerkt in diverse organisaties en functies. Ik weet waar je tegenaan loopt als startende ondernemer, zowel inhoudelijk als persoonlijk. Over inhoud (zakelijk) kun je vaak al veel vinden op internet, maar dat blijft wel wat algemeen. Ik help je net dat stapje verder. Hoe stel je doelen en hoe weet je dat het de juiste doelen zijn? En dan nog een stap verder: hoe zorg je dat je die doelen ook daadwerkelijk realiseert?

Iedere situatie is uniek

Uniek in de context, maar ook in de oplossing. Jij bent uniek met je eigen talenten, gedachten en gevoelens en dat maakt dat jij op eigen wijze je persoonlijke en zakelijke doelen kunt realiseren.

Als coach voor startende ondernemers help ik jou door vragen te stellen, (kritisch) te spiegelen en door te vragen. Ik maak gebruik van modellen om je inzicht te geven in waar je focus van belang is en hoe je je prioriteiten stelt, maar ook waar de risico’s zitten.

Je krijgt met mij iemand die rust, kalmte, structuur en inhoudelijke kennis meebrengt. Ik denk op constructieve wijze mee en laat jou reflecteren op je (voorgestelde) doelen en acties.
We werken in mijn mooie en landelijke coachingspraktijk aan jouw unieke vraag of probleem, zodat jij doelgericht aan het werk kunt met jouw koers.

Het is belangrijk dat we een klik hebben en dat jij je goed voelt bij een coach en in een coachingstraject. Dan haal je immers het meeste en het beste uit jezelf en het beste voor je organisatie.
Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking, dan kun je zelf ervaren of jij die klik voelt.

Ben je al verder gevorderd als ondernemer, kijk dan eens bij business coaching.

Zet nu ook jouw volgende stap

Weet je nog niet zeker wat je nodig hebt? Tijdens een vrijblijvend gesprek kijken we eerst samen of het klikt en of ik de juiste persoon ben om je verder te helpen. We stellen jouw vraag centraal en bekijken de verschillende mogelijkheden.