Training

Workshops voor jouw unieke koers

Is jouw team in beweging of wil jij met jouw team de volgende stap zetten? Kijk dan eens bij mijn workshops voor professionele en persoonlijke ontwikkeling. We gaan aan de slag met wat jullie bezighoudt en waar jullie naar toe willen. En natuurlijk is het ook gewoon een leuke dag of dagdeel waarin jullie elkaar van een heel andere kant leren kennen.

Een inhoudelijke workshop volgen? Ook dat kan bij Schipper op Koers. Wil je, met je team, graag meer weten over risicomanagement of financiën? Kijk dan eens bij deze inhoudelijke workshops. We gaan actief aan de slag en komen door leren, denken en doen tot een gericht actieplan waar jullie mee verder kunnen.

Welke workshop je ook wilt volgen, je kunt er bij mij altijd op rekenen dat jullie vraag centraal staat. Jullie ontwikkeling, tempo en doelen, kortom: maatwerk. Dit alles gecombineerd met mijn vaardigheden en expertise zorgt ervoor dat jullie je unieke koers gaan varen. Bekijk hieronder welke workshop het beste bij jullie past.

Workshop kernkwaliteiten

Wat irriteert je aan een ander en wat kun je leren van die ander? De Workshop kernkwaliteiten geeft inzicht in de kernkwaliteiten van jou en van teamleden of andere mensen om je heen. Daarnaast leer je je valkuilen, uitdagingen en allergieën kennen.

Workshop persoonlijk leiderschap

Wil jij het beste halen uit je eigen talenten? Wil je als team ontdekken hoe je gebruik kunt maken van elkaars talenten? Wil jij bewust keuzes maken en je eigen koers varen in relatie tot je team? Hou je van persoonlijke ontwikkeling en wil je daar gericht mee aan de slag? Dan is de workshop persoonlijk leiderschap zeker wat voor jullie!

Workshop talenten en drijfveren

Ben je op zoek naar hoe je de samenwerking binnen je team kan verbeteren? Wil je weten hoe jullie elkaar als team aanvullen, versterken, maar ook of er iets ontbreekt in het team? En vervolgens doelgericht aan de slag gaan met de uitkomsten? Dan is de workshop talenten en drijfveren iets voor jou/jullie.

Workshop DISC

Met een DISC workshop wordt gedrag van mensen (teams) in kaart gebracht. DISC geeft inzicht in ons gedrag. Zo leer je waarom er op verschillende wijze wordt gecommuniceerd en waarom we op verschillende wijze dingen aanpakken. Je leert wat je voorkeursstijl is en hoe je op je omgeving reageert in stresssituaties. Iets voor jouw team? Neem contact op voor een workshop DISC.

 

Workshop risicomanagement

Wil jij risicomanagement opzetten en implementeren in je organisatie, maar weet je nog niet helemaal hoe of loop je tegen vraagstukken aan? Dan is de workshop risicomanagement iets voor jou of je team.

 

Workshop financiën voor non-financials

Is het voor jou belangrijk om te begrijpen wat je leest in een (financieel) periodieke rapportage, jaarrekening, investeringsplan of ander financieel document? Wil je jezelf daarin meer ontwikkelen en goed beslagen ten ijs komen in gesprekken waarin het over financiën gaat? Dan is de workshop financiën voor non-financials iets voor jou en/of je collega’s!

Zet nu ook jouw volgende stap

Weet je nog niet zeker wat je nodig hebt? Tijdens een vrijblijvend gesprek kijken we eerst samen of het klikt en of ik de juiste persoon ben om je verder te helpen. We stellen jouw vraag centraal en bekijken de verschillende mogelijkheden.